Biscoff-eiwitfudge (vegan)

Deze fudge combineert de iconische smaak van Biscoff met de kracht van plantaardige eiwitten. Smeuïg, crunchy en verslavend lekker.

Ingrediënten (voor ±16 blokjes):

  • 100 g cashewboter of amandelpasta

  • 2 scheppen vegan eiwitpoeder (bijv. vanille of speculaas)

  • 2 eetlepels kokosolie

  • 1 eetlepel ahornsiroop

  • 4 Biscoff koekjes, verkruimeld + extra voor topping

Bereidingswijze:

  1. Smelt de kokosolie op laag vuur en meng met cashewboter en ahornsiroop.

  2. Voeg het eiwitpoeder toe en roer tot een gladde massa.

  3. Spatel de Biscoff kruimels erdoor.

  4. Giet het mengsel in een kleine bakvorm met bakpapier.

  5. Top met extra koekjeskruimels en laat opstijven in de koelkast (min. 2 uur).

  6. Snijd in blokjes en bewaar koel.

Haal vegan eiwitpoeder in huis om deze fudge nóg voedzamer te maken.

Op zoek naar de beste plantaardige eiwitpoeders? Wij helpen je met betrouwbare informatie en aanbevelingen om de juiste keuze te maken. Deze website bevat affiliate links. Als je via deze links iets koopt, ontvangen wij een kleine commissie.

Meer hierover lees je op de Over ons-pagina.

Algemeen

Vegan eiwitpoeders kopen

Merken

Vegan eiwitpoeder vergelijken

Vegan eiwitpoeder gebruiken

Vegan eiwitpoeder recepten & inspiratie

Contactgegevens

Contact

Samenwerken

Betrouwbaarheid

© 2020-2025 - Vegan Eiwitpoeder - Algemene voorwaarden - Privacybeleid