Deze fudge combineert de iconische smaak van Biscoff met de kracht van plantaardige eiwitten. Smeuïg, crunchy en verslavend lekker.
Ingrediënten (voor ±16 blokjes):
100 g cashewboter of amandelpasta
2 scheppen vegan eiwitpoeder (bijv. vanille of speculaas)
2 eetlepels kokosolie
1 eetlepel ahornsiroop
4 Biscoff koekjes, verkruimeld + extra voor topping
Bereidingswijze:
Smelt de kokosolie op laag vuur en meng met cashewboter en ahornsiroop.
Voeg het eiwitpoeder toe en roer tot een gladde massa.
Spatel de Biscoff kruimels erdoor.
Giet het mengsel in een kleine bakvorm met bakpapier.
Top met extra koekjeskruimels en laat opstijven in de koelkast (min. 2 uur).
Snijd in blokjes en bewaar koel.
Haal vegan eiwitpoeder in huis om deze fudge nóg voedzamer te maken.