Een romige curry met geroosterde bloemkool en kikkererwten is comfort food met een eiwitboost. Heerlijk in combinatie met volkoren naan of zilvervliesrijst.
Ingrediënten (voor 2–3 personen):
1/2 bloemkool, in roosjes
1 blik kikkererwten
1 ui, fijngesnipperd
2 el currypasta
200 ml kokosmelk
1 el vegan eiwitpoeder (naturel)
Verse koriander
Volkoren naanbrood of zilvervliesrijst
Bereiding:
Rooster bloemkool 20 min in de oven met wat olie en kruiden.
Bak ui, currypasta en kokosmelk in een pan, voeg kikkererwten toe.
Roer bloemkool en eiwitpoeder erdoor en serveer met naan of rijst.
Op zoek naar de beste plantaardige eiwitpoeders? Wij helpen je met betrouwbare informatie en aanbevelingen om de juiste keuze te maken. Deze website bevat affiliate links. Als je via deze links iets koopt, ontvangen wij een kleine commissie.
Meer hierover lees je op de Over ons-pagina.
Algemeen
Vegan eiwitpoeders kopen
Merken
Vegan eiwitpoeder vergelijken
Vegan eiwitpoeder gebruiken
Vegan eiwitpoeder recepten & inspiratie
Contactgegevens
Contact
Samenwerken
Betrouwbaarheid
© 2020-2025 - Vegan Eiwitpoeder - Algemene voorwaarden - Privacybeleid