Deze flinterdunne crêpes smelten op je tong en krijgen een tropisch tintje door de kokosroom en verse sinaasappel. Dankzij het vegan eiwitpoeder in het beslag worden ze nét iets voedzamer, zonder dat je iets merkt aan smaak of textuur. Geniet ervan met een goede kop thee of een verse jus d’orange.
Ingrediënten voor 6-8 crêpes:
125 g bloem
1 el vegan eiwitpoeder (neutrale of vanillevariant)
300 ml plantaardige melk
1 el gesmolten kokosolie
1 el ahornsiroop
Snufje zout
Vulling:
Kokosroom (gekoelde volvette kokosmelk, alleen het vaste gedeelte)
Plakjes sinaasappel
Geraspte sinaasappelschil
Bereiding:
Meng alle crêpe-ingrediënten tot een glad beslag. Laat 10 min rusten.
Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak dunne crêpes.
Klop de kokosroom luchtig met een beetje ahornsiroop.
Beleg de crêpes met een flinke lepel kokosroom en sinaasappelpartjes.
Strooi er wat rasp overheen voor een frisse twist.
Op zoek naar de beste plantaardige eiwitpoeders? Wij helpen je met betrouwbare informatie en aanbevelingen om de juiste keuze te maken. Deze website bevat affiliate links. Als je via deze links iets koopt, ontvangen wij een kleine commissie.
Meer hierover lees je op de Over ons-pagina.
Algemeen
Vegan eiwitpoeders kopen
Merken
Vegan eiwitpoeder vergelijken
Vegan eiwitpoeder gebruiken
Vegan eiwitpoeder recepten & inspiratie
Contactgegevens
Contact
Samenwerken
Betrouwbaarheid
© 2020-2025 - Vegan Eiwitpoeder - Algemene voorwaarden - Privacybeleid