Gevulde aubergine met quinoa & walnoten

Deze voedzame aubergine is gevuld met eiwitrijke quinoa en noten, afgewerkt met romige vegan yoghurt. Een gebalanceerde maaltijd bomvol smaak.

Ingrediënten (voor 2 porties):

  • 1 grote aubergine, gehalveerd

  • 100 g quinoa (droog gewicht)

  • 1 rode ui, in ringen

  • 1 tomaat, in partjes

  • 1 el walnoten, grof gehakt

  • 1 el olijfolie

  • 3 el plantaardige yoghurt

  • Verse koriander of peterselie

  • Optioneel: 1 scoop neutrale eiwitpoeder in de quinoa

Bereiding:

  1. Verwarm de oven op 200°C. Bestrijk auberginehelften met olie, rooster 30-35 min.

  2. Kook intussen de quinoa en roer optioneel eiwitpoeder door de warme korrels.

  3. Meng met walnoten, zout, peper en ui.

  4. Vul de aubergine met het quinoa-mengsel.

  5. Top met yoghurt, koriander en tomaat.

Op zoek naar de beste plantaardige eiwitpoeders? Wij helpen je met betrouwbare informatie en aanbevelingen om de juiste keuze te maken. Deze website bevat affiliate links. Als je via deze links iets koopt, ontvangen wij een kleine commissie.

Meer hierover lees je op de Over ons-pagina.

Algemeen

Vegan eiwitpoeders kopen

Merken

Vegan eiwitpoeder vergelijken

Vegan eiwitpoeder gebruiken

Vegan eiwitpoeder recepten & inspiratie

Contactgegevens

Contact

Samenwerken

Betrouwbaarheid

© 2020-2025 - Vegan Eiwitpoeder - Algemene voorwaarden - Privacybeleid