Een originele twist op de klassieker: deze tiramisu is volledig plantaardig, met een romige pistachelaag en een subtiele eiwitboost. Comfortfood op z’n best!
Ingrediënten: Lagen:
10-12 vegan lange vingers of biscuitjes
150 ml ongezoete plantaardige melk
1 tl vanille-extract
Crème:
200 g ongezoete sojakwark of dikke kokosyoghurt
2 el pistachepasta (100% noten)
1 scoop vanille vegan eiwitpoeder
2 el ahornsiroop
Topping:
Fijngehakte pistachenoten
Zo maak je het:
Doop koekjes kort in melk en leg in een schaal.
Meng alle ingrediënten voor de crème en verdeel een laag over de koekjes.
Herhaal tot alles op is. Eindig met een laag crème en pistachenoten.
Laat 2 uur opstijven in de koelkast.
Op zoek naar de beste plantaardige eiwitpoeders? Wij helpen je met betrouwbare informatie en aanbevelingen om de juiste keuze te maken. Deze website bevat affiliate links. Als je via deze links iets koopt, ontvangen wij een kleine commissie.
Meer hierover lees je op de Over ons-pagina.
Algemeen
Vegan eiwitpoeders kopen
Merken
Vegan eiwitpoeder vergelijken
Vegan eiwitpoeder gebruiken
Vegan eiwitpoeder recepten & inspiratie
Contactgegevens
Contact
Samenwerken
Betrouwbaarheid
© 2020-2025 - Vegan Eiwitpoeder - Algemene voorwaarden - Privacybeleid