Deze vrolijke mini-taartjes combineren een crunchy bodem met een romige mango-eiwitvulling. Perfect voor feestjes of als luxe snack.
Ingrediënten: Bodem:
100 g havermout
2 el gesmolten kokosolie
2 el dadelsiroop
1 scoop vegan eiwitpoeder
Vulling:
200 g mango (gepureerd)
200 g sojakwark
1 scoop eiwitpoeder
1 tl agar-agar of 2 blaadjes vegan gelatine
Topping:
Rode bessen & kersen
Zo maak je het:
Meng bodemingrediënten, druk in vormpjes, bak 10 min.
Verwarm mango met agar-agar, meng met kwark + eiwitpoeder.
Giet in de bodempjes, laat opstijven in koelkast, garneer.
Op zoek naar de beste plantaardige eiwitpoeders? Wij helpen je met betrouwbare informatie en aanbevelingen om de juiste keuze te maken. Deze website bevat affiliate links. Als je via deze links iets koopt, ontvangen wij een kleine commissie.
Meer hierover lees je op de Over ons-pagina.
© 2020-2025 - Vegan Eiwitpoeder - Algemene voorwaarden - Privacybeleid