Vegan pistache cake

Een smeuïge cake met knapperige pistachenoten en subtiele vanille. Perfect voor bij de thee of als voedzame snack.

Ingrediënten:

  • 200 g havermeel

  • 50 g amandelmeel

  • 1 scoop vanille vegan eiwitpoeder

  • 2 el maizena + 4 el water (eivervanger)

  • 200 ml plantaardige melk

  • 2 el pistachepasta

  • 2 el appelmoes

  • 2 el ahornsiroop

  • 1 tl bakpoeder

  • Handje gehakte pistachenoten

Zo maak je het:

  1. Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.

  2. Spatel pistachenoten erdoor.

  3. Giet in een cakevorm en bak 40-45 min op 180°C.

  4. Laat afkoelen en top eventueel met extra noten.

Op zoek naar de beste plantaardige eiwitpoeders? Wij helpen je met betrouwbare informatie en aanbevelingen om de juiste keuze te maken. Deze website bevat affiliate links. Als je via deze links iets koopt, ontvangen wij een kleine commissie.

Meer hierover lees je op de Over ons-pagina.

Algemeen

Vegan eiwitpoeders kopen

Merken

Vegan eiwitpoeder vergelijken

Vegan eiwitpoeder gebruiken

Vegan eiwitpoeder recepten & inspiratie

Contactgegevens

Contact

Samenwerken

Betrouwbaarheid

© 2020-2025 - Vegan Eiwitpoeder - Algemene voorwaarden - Privacybeleid