Een smeuïge cake met knapperige pistachenoten en subtiele vanille. Perfect voor bij de thee of als voedzame snack.
Ingrediënten:
200 g havermeel
50 g amandelmeel
1 scoop vanille vegan eiwitpoeder
2 el maizena + 4 el water (eivervanger)
200 ml plantaardige melk
2 el pistachepasta
2 el appelmoes
2 el ahornsiroop
1 tl bakpoeder
Handje gehakte pistachenoten
Zo maak je het:
Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.
Spatel pistachenoten erdoor.
Giet in een cakevorm en bak 40-45 min op 180°C.
Laat afkoelen en top eventueel met extra noten.
Op zoek naar de beste plantaardige eiwitpoeders? Wij helpen je met betrouwbare informatie en aanbevelingen om de juiste keuze te maken. Deze website bevat affiliate links. Als je via deze links iets koopt, ontvangen wij een kleine commissie.
Meer hierover lees je op de Over ons-pagina.
© 2020-2025 - Vegan Eiwitpoeder - Algemene voorwaarden - Privacybeleid