Vegan ramen bowl met tofu en miso-bouillon

In plaats van garnalen en ei gebruiken we tofu en miso, perfect vegan én rijk aan eiwitten. Extra bonus: je kunt gemakkelijk een scoop neutraal eiwitpoeder in de bouillon oplossen.

Ingrediënten (voor 1 kom):

  • 1 portie ramen noodles (volkoren of op basis van peulvruchten)

  • 100 g stevige tofu (in blokjes, gebakken)

  • 1 el misopasta

  • 500 ml groentebouillon

  • 1 scoop neutraal eiwitpoeder (optioneel)

  • Groenten zoals sugar snaps, paksoi of spinazie

  • Toppings: sesamzaad, bosui, chili-olie

Bereiding:

  1. Kook noodles en groenten in de bouillon.

  2. Roer miso en eiwitpoeder er op het einde rustig door (niet laten koken).

  3. Voeg gebakken tofu toe.

  4. Serveer met toppings naar smaak.

Op zoek naar de beste plantaardige eiwitpoeders? Wij helpen je met betrouwbare informatie en aanbevelingen om de juiste keuze te maken. Deze website bevat affiliate links. Als je via deze links iets koopt, ontvangen wij een kleine commissie.

Meer hierover lees je op de Over ons-pagina.

Algemeen

Vegan eiwitpoeders kopen

Merken

Vegan eiwitpoeder vergelijken

Vegan eiwitpoeder gebruiken

Vegan eiwitpoeder recepten & inspiratie

Contactgegevens

Contact

Samenwerken

Betrouwbaarheid

© 2020-2025 - Vegan Eiwitpoeder - Algemene voorwaarden - Privacybeleid