Snel, voedzaam en eiwitrijk: deze roerbakschotel is ideaal voor doordeweeks. Tofu, groenten en volkoren noedels zorgen voor een uitgebalanceerde maaltijd.
Ingrediënten (voor 2 personen):
200 g stevige tofu
1 broccoli, in roosjes
1 paprika, in reepjes
2 el sojasaus
1 el sesamolie
1 tl knoflookpoeder
150 g volkoren noedels
1 el vegan eiwitpoeder (naturel)
Bereiding:
Kook de noedels. Bak tofu krokant met knoflookpoeder en sojasaus.
Roerbak groenten kort mee. Voeg eiwitpoeder en een scheutje water toe.
Meng alles met noedels en serveer direct.
Op zoek naar de beste plantaardige eiwitpoeders? Wij helpen je met betrouwbare informatie en aanbevelingen om de juiste keuze te maken. Deze website bevat affiliate links. Als je via deze links iets koopt, ontvangen wij een kleine commissie.
Meer hierover lees je op de Over ons-pagina.
© 2020-2025 - Vegan Eiwitpoeder - Algemene voorwaarden - Privacybeleid